Ψησταριά φούρνος S-503

 

    ψησταριά με φούρνο    


<strong>Ψησταριά Φούρνος S-503</strong>
Σύνθεση bbq ψησταριά και φούρνος μαζί. Ιδανική για ψήσιμο στη σούβλα. Με εξαιρετικό σχεδιασμό και ποιότητα κατασκευής. Λειτουργικό στη χρήση κάνοντας το ψήσιμο στο μπάρμπεκιου πιο εύκολο. 

logo_1   χρηση ξυλου   logo_3   αποστολη σε ολη την ελαδα jpeg

Περιγραφή 

κωδ. προϊόντος: S-503

Ψησταριά: Ψησταριά μεγάλη ιδανική για ψήσιμο στη σούβλα.Οι στέγες στη ψησταριά προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη προστασία από τις καιρικές συνθήκες.Κατασκευασμένη με πυρίμαχα υλικά και πυρότουβλα υψηλών προδιαγραφών έτσι ώστε να σας προσφέρουν αξιοπιστία και σταθερή απόδοση. Η διαστάσεις της ψησταριάς μπορούν να αλλάξουν έτσι ώστε να καλύψουν τις δικές σας ανάγκες.

ΦούρνοςΠαραδοσιακός φούρνος με ξύλα.Κατασκευασμένος με πυρίμαχα υλικά και πυρότουβλα υψηλών προδιαγραφών έτσι ώστε να σας προσφέρει αξιοπιστία και σταθερή απόδοση. Ο φούρνος είναι κατασκευασμένος από συμπαγή πυρότουβλο και με τριπλή μόνωση στον τρούλο του για μεγαλύτερη διάρκεια στη διατήρηση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του. Η βάση του φούρνου και ο τρούλος του είναι μονοκόμματα με αποτέλεσμα την ελάχιστη απώλεια θερμοκρασιών και την αποφυγή ανοίγματος από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Ακομη μπορειτε να παραγγειλετε την σύνθεση με επένδυση πέτρας.

Η σύνθεση τοποθετείτε επάνω σε σταθερή και επίπεδη επιφάνεια από οπλισμένο σκυρόδεμα. Χάρη στα ειδικά καλούπια συναρμολογείτε εύκολα κάνοντας την τοποθέτηση απλή. Σε όλα τα σημεία ένωσης και στοκαρίσματος των τεμαχίων τοποθετούμε πυρίμαχη κόλλα.

Η σύνθεση είναι κατασκευασμένη από άριστα υλικά ώστε να προσφέρει τη μέγιστη απόδοση ,οικονομία και αντοχή στο χρόνο. Όλα τα τεμάχια της ψησταριάς είναι οπλισμένα και κατασκευάζονται σε ειδικά καλούπια.

Υλικά 


Πυρότουβλα

Χάρη στα ειδικά πυρότουβλα που χρησιμοποιούμε με το ειδικό κανάλι στην πίσω πλευρά επιτυγχάνουμε τη μέγιστη συγκόλληση και αποφεύγουμε την πτώση τους ακόμα και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες .1

                Τα πυρότουβλα που χρησιμοποιούμε είναι κατάλληλα για χρήση σε ψησταριές και φούρνους. Κατασκευάζονται από καθαρό άργιλο χωρίς να περιέχουν αλουμίνιο, μαγγάνιο ή και αλλά στοιχεία που επηρεάζουν αρνητικά το φαγητό μας.

Έτσι, πετυχαίνουμε τη μέγιστη απόδοση και ένα υγιεινό ψήσιμο για το φαγητό μας.

Οπλισμός

 Όλα τα τεμάχια των προϊόντων είναι οπλισμένα με πλέγμα και χάλυβα. 

Διαστάσεις 

Εξωτερικές διαστάσεις: 200cm X 140cm X 225cm

Διαστάσεις ψησταριάς: 140cm X 80cm X 225cm

Επιφάνεια ψησίματος: 125cm X 55cm

Διαστάσεις σχάρας: 82cm X 44cm

Διαστάσεις Φούρνου: 120cm X 140cm X 200cm

Εσωτερική Διάμετρος Φούρνου: 82cm

Άνοιγμα Πόρτας : 62cm

 

 

προϊόντα

Ψησταριά κήπου μικρή,Ψησταριά κήπου μεγάλη,ψησταριά κήπου,ψησταριά κάρβουνου,ψησταριά για κάρβουνα,ψησταριά με κάρβουνα,ψησταριά χτιστή,ψησταριά χτιστή μικρή,ψησταριά χτιστή μεγάλη,μπάρμπεκιου κήπου χτιστά,μπάρμπεκιου κήπου,πέτρινη ψησταριά,ψησταριά με κόκκινο πυρότουβλο,Μπάρμπεκιου,Μπάρμπεκιου,κήπου,Μπάρμπεκιου χτιστά,Ψησταριά,Κατασκευή μπαρμπεκιου,Χτιστα μπαρμπεκιου,Χτιστα bbq,Κατασκευη bbq Φούρνος παραδοσιακός,φούρνος παραδοσιακός μεγάλος,φούρνος παραδοσιακός μικρός,φούρνος με ξύλα,χτιστός φούρνος,φούρνος χωριάτικος,Παραδοσιακός ξυλόφουρνος,Κατασκευή ξυλόφουρνου,Ψησταριά – Πάγκος,Ψησταριά – Νεροχύτης,Ψησταριά με πάγκο – νεροχύτη,Πάγκος – Νεροχύτης,Χτιστός πάγκος,πέτρινος πάγκος,Σετ ψησταριάς,φούρνοι ψησταριές,ψησταριά με φούρνο,ψησταριές φούρνοι,ψησταριά φούρνος,κηποσυνθέσεις,κηποσύνθεση bbq,συνθέσεις bbq,σύνθεση μπάρμπεκιου,ξυλοφουρνοι,παραδοσιακοί ξυλόφουρνοι,πέτρινοι φούρνοι ξύλου,φούρνοι προκάτ,Παραδοσιακος ξυλοφουρνος,φούρνοι με ξύλα,φούρνοι ξύλου παραδοσιακοί,φούρνοι πίτσας,φούρνος προκάτ,Ψησταριές μπάρμπεκου ,Ψησταριά πέτρινη ,ψησταριά φούρνος,Ψησταριές πέτρινες κήπου ,Ψησταριές  χτιστές  κήπου,Μπάρμπεκιου Ψησταριές,Ψησταριά κάρβουνου ,Ψησταριά κήπου  ,Ψησταρια μπαρμπεκιου,Μικρή ψησταριά κάρβουνου ,Ψησταριά αρνιου,Ψησταριές  μπάρμπεκιου τιμές.