Φούρνοι


Ο δικός σας παραδοσιακός φούρνος κατασκευασμένος από τα καλύτερα υλικά για να δώσουν στο φαγητό σας τη γεύση που του αξίζει.

Η Σχεδίαση τους λειτουργική και αποδοτική κάνοντας πιο εύκολο τον τρόπο μαγειρέματος.Κατασκευασμένοι εξ΄ολοκλήρου από πυρότουβλα για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και απόδοση.

Παραδοσιακοί φούρνοι σε τρία βασικά μεγέθη και σε διάφορα σχέδια και πετρώματα για να ταιριάζουν καλύτερα στο δικό σας χώρο. Κατασκευασμένοι από πυρίμαχα υλικά και εξαιρετικής ποιότητας πυρότοβλα για να αντέχουν στη σκληρή χρήση και να ικανοποιούν μέχρι και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Η βάση του φούρνου όπως και το κέλυφος του είναι κατασκευασμένα μονοκόμματα. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται τα ανοίγματα από τις διαστολές στις ενώσεις πετυχαίνοντας έτσι τη μέγιστη θερμοχωρητικότητα και την ελάχιστη απώλεια θερμοκρασίας.

Η καινοτομία της τριπλής μόνωσης που χρησιμοποιείτε στο κέλυφος κάθε φούρνου βοηθά στη διατήρηση της θερμοκρασίας στο χώρο του ψησίματος για μεγαλύτερη χρονική διάρκεια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αξιοποιείτε πλήρως ο φούρνος σας, όχι μόνο για ένα απλό ψήσιμο (π.χ. πίτσα ή ψωμί ), αλλά και για ψησίματα πιο απαιτητικά σε χρόνο (π.χ. κρέας).

Αποκτήστε και εσείς το φούρνο που σας ταιριάζει και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένεια σας με την νοστιμιά που θα δώσετε στα φαγητά σας.


προϊόντα

Ψησταριά κήπου μικρή,Ψησταριά κήπου μεγάλη,ψησταριά κήπου,ψησταριά κάρβουνου,ψησταριά για κάρβουνα,ψησταριά με κάρβουνα,ψησταριά χτιστή,ψησταριά χτιστή μικρή,ψησταριά χτιστή μεγάλη,μπάρμπεκιου κήπου χτιστά,μπάρμπεκιου κήπου,πέτρινη ψησταριά,ψησταριά με κόκκινο πυρότουβλο,Μπάρμπεκιου,Μπάρμπεκιου,κήπου,Μπάρμπεκιου χτιστά,Ψησταριά,Κατασκευή μπαρμπεκιου,Χτιστα μπαρμπεκιου,Χτιστα bbq,Κατασκευη bbq Φούρνος παραδοσιακός,φούρνος παραδοσιακός μεγάλος,φούρνος παραδοσιακός μικρός,φούρνος με ξύλα,χτιστός φούρνος,φούρνος χωριάτικος,Παραδοσιακός ξυλόφουρνος,Κατασκευή ξυλόφουρνου,Ψησταριά – Πάγκος,Ψησταριά – Νεροχύτης,Ψησταριά με πάγκο – νεροχύτη,Πάγκος – Νεροχύτης,Χτιστός πάγκος,πέτρινος πάγκος,Σετ ψησταριάς,φούρνοι ψησταριές,ψησταριά με φούρνο,ψησταριές φούρνοι,ψησταριά φούρνος,κηποσυνθέσεις,κηποσύνθεση bbq,συνθέσεις bbq,σύνθεση μπάρμπεκιου,ξυλοφουρνοι,παραδοσιακοί ξυλόφουρνοι,πέτρινοι φούρνοι ξύλου,φούρνοι προκάτ,Παραδοσιακος ξυλοφουρνος,φούρνοι με ξύλα,φούρνοι ξύλου παραδοσιακοί,φούρνοι πίτσας,φούρνος προκάτ,Ψησταριές μπάρμπεκου ,Ψησταριά πέτρινη ,ψησταριά φούρνος,Ψησταριές πέτρινες κήπου ,ξυλοφουρνοι Ψησταριές  χτιστές  κήπου,Μπάρμπεκιου Ψησταριές,ξυλοφουρνοι Ψησταριά κάρβουνου ,Ψησταριά κήπου  ,Ψησταρια μπαρμπεκιου,Μικρή ψησταριά κάρβουνου ,Ψησταριά αρνιου,Ψησταριές  μπάρμπεκιου τιμές.