Ψησταριά – πάγκος νεροχύτης Α-505

Μπάρμπεκιου χτιστά

Μπάρμπεκιου χτιστάΜπάρμπεκιου χτιστά

Μπάρμπεκιου χτιστά


<strong>ψησταριά με πάγκο – νεροχύτη A-505</strong>
Ψησταριά με πάγκο και νεροχύτη. Με εξαιρετικό σχεδιασμό και ποιότητα κατασκευής. Λειτουργικό στη χρήση κάνοντας το ψήσιμο στο μπάρμπεκιου πιο εύκολο.
 


χρηση καρβουνου     χρηση ξυλου     ευκολη τοποθετηση copy      Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

 

ΠεριγραφήΥλικάΔιαστάσεις
κωδ. προϊόντος: A-505

Ψησταριά με πάγκο-νεροχύτη. Η επένδυση της πέτρας στην ψησταριά εκτός από την ομορφιά και την αισθητική μας προσφέρει επίσης και μεγαλύτερη προστασία για το μπάρμπεκιου.Κατασκευασμένη με πυρίμαχα υλικά και πυρότουβλα υψηλών προδιαγραφών έτσι ώστε να σας προσφέρουν αξιοπιστία και σταθερή απόδοση. Η διαστάσεις της σύνθεσης μπορούν να αλλάξουν έτσι ώστε να καλύψουν τις δικές σας ανάγκες.

Ακομη μπορειτε να παραγγειλετε τη συνθεση χωρις επένδυση πέτρας έτσι ώστε να τις δώσετε εσείς το χρώμα που επιθυμητέ και ταιριάζει στο χώρο σας ή ακόμα και να την επενδύσετε με το πέτρωμα της αρεσκείας σας.

Η σύνθεση τοποθετείτε επάνω σε σταθερή και επίπεδη επιφάνεια από οπλισμένο σκυρόδεμα. Χάρη στα ειδικά καλούπια συναρμολογείτε εύκολα κάνοντας την τοποθέτηση απλή. Σε όλα τα σημεία ένωσης και στοκαρίσματος των τεμαχίων τοποθετούμε πυρίμαχη κόλλα.

Η σύνθεση είναι κατασκευασμένη από άριστα υλικά ώστε να προσφέρει τη μέγιστη απόδοση ,οικονομία και αντοχή στο χρόνο. Όλα τα τεμάχια της ψησταριάς είναι οπλισμένα και κατασκευάζονται σε ειδικά καλούπια.


πυρότουβλα

Χάρη στα ειδικά πυρότουβλα που χρησιμοποιούμε με το ειδικό κανάλι στην πίσω πλευρά επιτυγχάνουμε τη μέγιστη συγκόλληση και αποφεύγουμε την πτώση τους ακόμα και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες .

                Τα πυρότουβλα που χρησιμοποιούμε είναι κατάλληλα για χρήση σε ψησταριές και φούρνους. Κατασκευάζονται από καθαρό άργιλο χωρίς να περιέχουν αλουμίνιο, μαγγάνιο ή και αλλά στοιχεία που επηρεάζουν αρνητικά το φαγητό μας.

Έτσι, πετυχαίνουμε τη μέγιστη απόδοση και ένα υγιεινό ψήσιμο για το φαγητό μας.1

οπλισμός
Όλα τα τεμάχια των προϊόντων είναι οπλισμένα με πλέγμα και χάλυβα.
επιφάνεια πάγκου
Η επιφάνεια του πάγκου είναι κατασκευασμένη από πλακάκι ειδικό για εξωτερική χρήση. Αντέχει στην παγωνιά και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Δεν έχει καθόλου απορροφητικότητα και καθαρίζει πολύ εύκολα. Έτσι μπορούμε να το χρησιμοποιούμε άφοβα χωρίς να σκαφτόμαστε τι θα ακουμπήσουμε επάνω.

Εξωτερικές διαστάσεις:220cm X 75cm X 225cm

Επιφάνεια ψησίματος: 85cm X 45cm

Επιφάνεια Πάγκου:110cm X 75cm

Διαστάσεις σχάρας: 82cm X 44cm